Ege’ye davet ediyoruz!

Aradığınızı bulabileceğiniz Ödemiş Sergi’ye’ hoş gelirsiniz, hoş dönersiniz. Yerimizin yurdumuzun ve dünyanın yeşili için çalışanlar gelin misafirimiz olun!

Ödemiş Sergi’de Ödemiş-Bayındır, Tire, Torbalı’nın yanı sara İzmirli, Aydınlı, Muğlalı üreticiler her sonbahar ürünlerini sergiler. Ödemişten önce iki sektör etkinliği gerçekleşti birisi Sapanca -Kırkpınar’da ikincisi Antalya’da. Biraz yorgunluk var ama bu yılın son gösterisi ise 21-24 Ekim 2021 tarihlerinde Ödemiş’te yapılacak. Şimdi esas soruya gelelim. Her iki etkinliğe katılmış bir sektör ve meslek mensubu Ödemiş Sergi’de katılımcı veya ziyaretçi olarak neden bulunmalı?

1-Küçük Menderes Havzası’ndaki üreticilerin sunacağı ürünlerde sürprizlere hazır olmalısınız. Sergiyi ve bölgeyi gezerken her an çok ilgilendiğiniz fakat arayıp da bulamadığınız çök özel bir bitkiye rastlayabilirsiniz. Hatta Avrupalı üreticilerde gördüğünüz çok özel bir türe bile rastlayabilirsiniz.

2-Çünkü Türkiye’nin peyzaj ve bahçe bitkileri üretim bölgeleri içinde üretici sayısı ve ürün çeşitliliği en yüksek olan bölgedir Küçük Menderes Havzası. Ağaç ve çalı çeşitleri, çok yıllık otsu türler, sazlar, şekil verilmiş bitkiler, kaktüs türleri ve mevsimlik çeşitleri gibi peyzaja dair ne varsa her kalitede ürünü görebilir bulabilirsiniz.

3-Hatta Ödemiş ve Bayındır’da aradığınız her türlü çok özel ithal bitkiyi bulabileceğiniz fidanlıkları, seraları da gezeme imkanınız var!   

4- Yani aradığınızı bulabileceğiniz Ödemiş Sergi’ye’ hoş gelirsiniz, hoş dönersiniz…

Sizi Ege’ye davet ediyoruz!

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir