Fuarlara dikkat!

Sapanca’nın adı değişti yeri değişmedi. Antalya’da yeni bir fuar. HYF Fuarcılık sesiz ve derinden gidiyor. Ödemiş Sergi Ekim sonunda. 

Peyzaj ve süs bitkileri sektörünün mesleki gösterileri son bahar hareketlerini sürdürüyor. İlk hareket İstanbul’dan gelmişti. Flower and Plant Show 2022’ye ertelendi.En yakından başlayarak Sakarya/Sapanca Kırkpınar Sahili’nde 2018 yılından bu yana gerçekleştirilen Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali’ adını değiştirerek “PSB ANATOLIA 2021 Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı” olarak yoluna devam ediyor. Fuar 8-11 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. Eylül ayının en büyük gösterisi ise Antalya’da gerçekleşecek. HYF Fuarcılığın Antalya’da düzenleyeceği Flora EXPO Antalya, Süs Bitkileri, Peyzaj, Bahçecilik ve Üretim Teknolojileri Fuarı, 22 – 25 Eylül 2021 tarihleri arasında ANFAŞ Antalya Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. Ödemiş Sergi ise şartlar uygun olursa 2021 Ekim sonu gerçekleşecek gibi görünüyor. Floraplus Dergisi bütün fuar ve gösterileri organize edenlere ve katılanlara başarılar diler.

Bu arada Expo 2021 Hatay 10 Aralık 2021– 30 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilmesine karar verdi. İki milyonun üzerinde ziyaretçi çekmesi beklenen Expo 2021 Hatay, Antakya ve İskenderun’da hazırlanan iki alanda misafirlerini ağırlayacak.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir