İyi olan kazansın…

İşiniz bitki üretimi ve peyzaj ise bütün fuar ve sergiler sizin için çalışıyor olacak. Ödemiş Sergi hariç diğer üç fuar uluslararası fuar yaptığını ifade ediyor. Ancak fuarcılıkta yeni aşamaya geçildiğini de kabul etmek zorundayız. Zira bu sene Peyzaj İstanbul’u Yeşilköy’de gerçekleştirecek olan Athena Fuarcılık, 7 ay sonra aynı fuarı Londra’da tekrar edecek.

PSB Anatolia 2022

Bu sene açılışı PSB Anatolia yapıyor ve 7-10 Eylül tarihleri arasında Sapanca Kırkpınar Sahili’nde gerçekleştiriliyor. Açık hava fuarında 16 ülkeden alıcıların gelmesi bekleniyor. Bu arada farklı okulların peyzaj mimarlığı öğrencileri tasarımlarını, PMO’nun düzenlendiği, PMOGenç (Peyzaj Mimarları Odası) Tasarım ve Uygulama Yarışması’nda sergileyecek.

FloraExpo Antalya 2022

Yine aynı ayda HYF Fuarcılık’ın organize ettiği FloraExpo’nun ikincisi, 21-24 Eylül tarihleri arasında Anfaş Fuar Merkezi Antalya’da… Son bir iki yıldır bitki üreticilerinin sayısındaki artışıyla dikkat çeken Antalya 2. yılında yeniden görücüye çıkacak. Antalya konaklama ve ulaşım imkanlarıyla dikkat çekiyor.

Peyzaj İstanbul Fuarı 2022

Eylülü bitirip ekim ayına geldiğimizde nerdeyse üç yıldır bitki ve peyzaj fuarı yüzü görmeyen İstanbul, bu sefer hem de Yeşilköy’deki İstanbul Fuar Merkezi’nde sektörle buluşacak.  13-16 Ekim tarihleri arasındaki Peyzaj İstanbul Fuarı’yla Athena Fuarcılık, üreticileri Londra’ya götürmeden önce ciddi bir prova yapmış olacak. Yerel yönetimlerin ilgisi ve katılımına Mustafa Gültekin Gökgül’ün 15 yıldır fiili olarak süs bitkileri fuarının uluslararası ayağı üzerine çalıştığı düşünülürse ilgi göreceği açık.

Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi 2022

Bu yıl 17.’si düzenlenecek olan Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi 3-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yola 18 yıl önce çıkan Ödemiş Sergi, bu sene de Türkiye’nin her yerinden gelen üreticiyle tüketiciyi buluşturacak.

(15. sergiye ait afiş)
Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir