Peyzaj İstanbul Fuarı ve 60. IFLA Dünya Kongresi

Peyzaj İstanbul Fuarı’nın 3-15 Kasım 2024’te üçüncü kez düzenlenmesinde kurucu irade gösteren bütün kurum ve kuruluşları bu başarıları için tebrik ediyoruz. Dünya peyzaj mimarlığını İstanbul toplayarak 60. IFLA Dünya Kongresi’yle gerçekleştirecek TMMOB – PMO’yu desteklediğimizi belirtir kutlarız.

Kurucu irade ülkenin geleceğine… 

Peyzaj ve bitki sektörünün en fazla fonksiyon yerine getireceği ülkelerden biriyiz… İklim krizinin yol açtığı, açacağı sorunlardan başlıcalarına çözüm üreten mesleki birikim ve disiplin bu sektörün bileşenlerinde bulunuyor. Ayrıca koşulları iyileşirse dünyanın diğer ülkeleriyle iyi ilişkilere sahip olunur ve az da olsa imkan sağlanırsa ihracat potansiyeli ciddi bir değer yaratmaya aday bir tarımsal üretim segmentine sahip bu sektör.

Uluslararası bir ülke fuarı için

Peyzaj İstanbul Fuarı, uluslararası fuarcılık birikimi olan, gaz ve kafa kol yerine bilgiyle irade gösteren bir fuar firmasıyla (Athena Fuarcılık-Mustafa Gültekin Gökgül) ile yola çıktı. Bu ülkemizin sahip olmaya mecbur olduğu uluslararası peyzaj ve bitki fuarı için bir başlangıçtı. Başlangıcın canlanıp sürdürülmesi için sektör oyuncularının kurucu ve oluşturucu bir irade gösterdiler. Sektör kuruluşlarının gösterdiği kurucu irade bu sene Peyzaj İstanbul Fuarı’nın 3.’sünü gerçekleştirilmesini sağlayacak. Bu iradeyi gösteren bütün sektör kuruluşlarının ülkemizin geleceğine yatarım yapıyorlar.

Dünya için büyük uyarı

Geçen sene ilki gerçekleşen Peyzaj İstanbul Fuarı (Landscape Istanbul Fair) sırasında 2.kez düzenlenecek olan @wurbanparks Sempozyumu için çalışmalar hızla ilerliyor. Öte yandan Türkiye 4-6 Eylül 2024 tarihleri arasında İstanbul’da ev sahipliği yapacağı 60. IFLA Dünya Kongresi’yle birlikte ard arda iki uluslararası mesleki ve sektörel organizasyona sahne olacak… Peyzaj İstanbul Fuarı’nın 3-15 Kasım 2024’te üçüncü kez düzenlenmesinde kurucu irade gösteren bütün kurum ve kuruluşları bu başarıları için tebrik ediyoruz. Dünya peyzaj mimarlığını İstanbul toplayarak 60. IFLA Dünya Kongresi’yle gerçekleştirecek TMMOB – PMO’yu desteklediğimizi belirtir kutlarız. Bu sene Türkiye peyzaj mimarlarını ve peyzaj ve  bitki sektörünü mutlaka fark edecektir!

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir