Floraexpo Antalya, 22-25 Eylül’de!

Floraexpo Antalya 22-15 Eylül 2020 tarihlerinde ANFAŞ Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Lütfen not edin!

Sektörde her zaman birden fazla fuar seçeneği vardı. Bütün dünyada da böyledir bu. Ama bazıları öne çıkar… Duyurulduğu anda uluslararası ilişkilerinin gücüyle bir adım önde başlayan fuarlar vardır Floraexpo Antalya gibi. Bu başarının nedeni sektörle kurulan iletişim, mesleki birikim, zamanlama ve mekân seçimindeki isabettir. Bu arada The Flower and Plant Show’da ertelendi.Bu durum da Florexpo Antalya sektörün tek seçeneği haline geldi. Üstelik Antalya sektördeki ticari hareketin bütün mevsimlere dağıldığı güçlü bir merkez. Dünyanın her yerindeki 255 noktadan Antalya’ya uçuş olması bu fuarın sunduğu en büyük avantajlardan biri.

İhracat kanallarını açılacak…

Ekonomi her koşulda büyük fırsatlar sunar… Önemli olan bu fırsatları görmek ve değerlendirmektir. Floraexpo Antalya 22-25 Eylül’de size ürünlerinizi, mesleğinizi ve işinizi dünyaya açma fırsatı sunuyor. İklim değişikliği dünyanın bazı bitki topluluklarını ve üretim bölgelerini öne çıkarmaktadır. Bu nedenle süs bitkisi profesyonelleri Antalya’nın performansını yakın takibe almışlardır. Bu ilgiye cevap veren HYF Fuarcılık A.Ş. Ürdün, Irak, Kuveyt, Bahreyn, Katar, Fas, Tunus, Cezayir, Lübnan, Mısır Libya gibi sektörel olarak hedef ülkelerde tespit edilen 500 büyük alıcıyı fuara getirerek 2 gün boyunca 5 yıldızlı bir otelde konaklamasını sağlayarak katılımcı firmaların ihracat kanallarını açmalarına ön ayak olacak.  

Lütfen not edin…

Florexpo Antalya, yurtiçi piyasaya dönük olarak Akdeniz Bölgesi başta olmak üzere Türkiye’nin belli başlı bütün büyük otellerinin yetkililerini VİP Kart göndererek fuara davet edecek. Bu yaygınlıktaki bir buluşma özellikle iç ve dış mekân bitki üreticilerinin dikkatini şimdiden çekmiş durumda. Ayrıca İnşaat Firmaları, belediyeler, peyzaj mimarları vb. tüm sektör bileşenleri de bu fuarda olacak. Floraexpo Antalya 22-25 Eylül 2020 tarihlerinde ANFAŞ Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Lütfen not edin!

Bağlantı bilgileri: HYF Tel: 0 312 557 19 09 • Fax: 0312 557 19 10 info@hyf.com.tr • www.hyf.com.tr

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir